Servicii
O nunta fara cusur cere pregatiri pe masura. Organizarea nuntii, rochia de mireasa, programarea la stilist si fotograful sunt detaliile care completeaza evenimentul si care raman in mintea si inimile nuntasilor. Tot ce ramane este sa traiti momentul si sa lasati toate grijile in seama noastra!
Florile reusesc mereu sa aduca o nuanta de culoare pana si in cel mai monoton ambient. Aici intervenim noi cu solutii de destindere a atmosferei prin aranjamente florale menite sa transforme orice birou intr-o oaza de inspiratie pentru afaceri de succes. Printre altele asiguram si servicii de catering, videoproiector si voie buna.
Unul dintre cele mai importante momente din viata unui parinte este crestinarea copilului. Planificarea acestui eveniment plin de incarcatura emotionala si spirituala poate deveni o povara daca nu sunt utilizate serviciile corespunzatoare. Loran vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama completa de servicii, de la decoratiuni pentru biserica si local, aranjamente florale, lumanari de botez pana la ursitoare. 
In cadrul gamei de servicii pentru Starea Civila se regasesc decoratiile pentru masini, aranjamentele si accesoriile florale, serviciile de catering, sampania si personalul de servire. 
Cununia Religioasa are o insemnatate profunda pentru miri, iar fiecare clipa devine in mod inevitabil una de neuitat. Dorim sa pastram zambetul pe chipul mirilor si al nuntasilor pe intregul parcurs al evenimentului printr-o organizare completa. Buchetul miresei, lumanarile de cununie, decoratiunile din cadrul bisericii, cosuletul pentru petale si aranjamentele florale sunt menite sa completeze si sa amplifice starea de fericire.
Petrecerea de nunta devine ca o carte de vizita pentru miri. De aceea, toate grijile acestora legate de organizare pot fi lasate in seama noastra. Oferim o gama larga care include aranjamente florale, decoratii florale pentru tort, elemente decorative pentru local si artificii.
© copyright Loran 2018 | Toate drepturile rezervate
Creat de Media Factory
Loran, beauty,elegance,luxury
Loran, beauty,elegance,luxury